De helft van alle elektriciteit in Californië komt over 15 jaar uit duurzame energiebronnen!

Posted by | September 17, 2015 | Uncategorized | No Comments

Afgelopen vrijdag heeft de Californische wetgever met grote meerderheid een wet aangenomen die veel verder gaat dan de huidige wetgeving (33% duurzame energie in 2020). Hiermee geeft de nieuwe gouverneur Jerry Brown invulling aan zijn missie die hij uitsprak tijdens zijn inaugurele rede eerder dit jaar.

Met deze nieuwe wetgeving verplicht Californië zich om in 2030 50% van alle elektriciteit op te wekken met duurzame energie. Verder verplicht deze wetgeving om het energieverbruik in de gebouwde omgeving met 50% te verminderen.

Meer informatie: http://thinkprogress.org/climate/2015/09/12/3700981/california-landmark-climate-bill/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.